Grupul social-democrat il acuza pe Traian Basescu ca "tine in brate"� anumite persoane binecunoscute din Coalitie, si anume pe cele care ii servesc interesele personale, cum ar fi Elena Udrea si Monica Ridzi.
PSD sustine ca declaratiile lui Traian Basescu la adresa functionarilor sau jurnalistilor sunt iresponsabile si cinice, iar referitor la faptul ca presedintele ar tine coalitia in brate, social-democratii arata ca acesta nu se refera la intreg Executivul, ci la "anumite persoane bine cunoscute".

"Atunci cand vine vorba despre Monica Iacob Ridzi, despre Elena Udrea sau despre modul de finantare a campaniei fiicei sale, Traian Basescu devine brusc irascibil si ii ataca pe cei pe care ar trebui sa-i reprezinte: angajati, functionari publici, profesori, judecatori, jurnalisti sau agenti economici. O astfel de atitudine denota iresponsabilitate si cinism din partea celui care ocupa cea mai inalta functie in stat", se arata intr-un comunicat al PSD, remis joi NewsIn.

Presedintele vrea sa taie 20% din angajatii bugetari


Basescu reactioneaza


In urma declaratiilor social-democratilor, seful statului face un apel cate acestia sa se concentreze asupra guvernarii si nu asupra “scandalurilor” de imagine.

Presedintele le transmite, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, Valeriu Turcan, ca interesul national, in actuala situatie economica, reclama din partea conducerii PSD o abordare mai responsabila, in acord cu nevoile tarii.

Seful statului reafirma faptul ca intarzierea adoptarii legilor de reforma a Educatiei echivaleaza cu sacrificarea interesului elevilor si studentilor cu inca un an de zile.

„Presedintele face distinctie intre simpatizantii PSD si gruparea Vanghelie, care pare sa fi monopolizat discursul public al partidului, asa cum reiese din stilul comunicatului emis de PSD. Traian Basescu asigura opinia publica ca nu va permite ca tensiunile create artificial de anumite grupari din PSD sa afecteze credibilitatea Romaniei”, transmite Turcan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.