Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a dezmintit ieri, in numele premierului, stirea Mediafax potrivit careia Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat pesimist in ultima sedinta a conducerii PNL in privinta viitoarei colaborari cu presedintele PD, Emil Boc. "Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu a facut nici o declaratie in cadru privat sau in timpul unei intalniri de partid in care sa isi exprime neincrederea in colaborarea cu PD, dupa alegerea lui Emil Boc.

De asemenea, primul-ministru nu a facut nici o remarca la adresa unei presupuse lipse de credibilitate a liderului PD, asa cum se scrie in stirea respectiva", a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului. Acesta a mai spus ca premierul Tariceanu are incredere in relatia de parteneriat cu presedintele PD, Emil Boc, si in functionarea si viitorul Aliantei PNL-PD.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.