Politica 3 Iulie 2009 01:58
Intrebat intr-o emisiune de la Realitatea TV cu cine ar vota daca in turul II al alegerilor prezidentiale s-ar confrunta Mircea Geoana si Crin Antonescu, ministrul Radu Berceanu (PDL) a spus ca ar inclina spre Antonescu, precizand ca nici acesta nu are calitatile necesare unui presedinte, informeaza NewsIn.
Intrebarea l-a pus in incurcatura pe Berceanu, acesta afirmand ca alegerea i-ar fi cu atat mai grea cu cat voteaza de fiecare data. "Mi-e foarte greu sa aleg... As inclina mai repede catre Crin Antonescu, dar mi-e foarte greu", a spus ministrul PDL dupa cateva momente de ezitare.

"Sunt doi candidati fara calitatile care sa-i recomande pentru aceasta chestiune. Pentru functia asta sunt necesare niste calitati... Am mari retineri", a repetat Berceanu. Apoi democrat-liberalul s-a referit la lipsurile pe care le-ar avea Antonescu pentru a putea indeplini functia de sef al statului. "Are o anumita dezinvoltura, dar am retineri in legatura cu inhamatul la treaba.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.