Cine l-a adus pe Hayssam in PSD? La aceasta intrebare ar trebui sa aflam raspunsul maine, cand Comisia de Integritate Morala a PSD va prezenta concluziile la care a ajuns in urma analizarii cazului Omar Hayssam. Cercetarile au inceput dupa arestarea omului de afaceri sirian si au avut drept scop declarat stabilirea contextului in care Hayssam a ajuns membru al PSD, precum si numele persoanelor care au inlesnit acest lucru.

Intrucat Hayssam a fost membru al filialei sectorului 1 al Capitalei, investigatiile au inceput cu filiala condusa de Dan Ioan Popescu. Si daca chiar vor fi prezentate numele celor implicati, eventualele sanctiuni vor fi hotarate in cadrul Consiliului National, forul abilitat sa sanctioneze deciziile Comisiei nationale de arbitraj si integritate morala. Organizatia Bucuresti l-a exclus pe Omar Hayssam din randurile sale in momentul declansarii anchetei penale impotriva acestuia.

Cazul Hayssam a facut ceva valuri in PSD, Antonie Iorgovan si Adrian Nastase avand un schimb de replici foarte dur pe aceasta tema. Senatorul-avocat l-a acuzat pe presedintele executiv ca a avut informatii despre "dosarul" omului de afaceri, dar nu a luat nici o masura. Adrian Nastase a negat insa ca ar fi avut habar despre ilegalitatile lui Hayssam.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.