Politica 3 Iunie 2009 01:44
Liberalii au prezentat luni seara propriul proiect de strategie fiscala pentru relansarea economiei romanesti. Evenimentul i-a adus la aceeasi masa pe Crin Antonescu, Calin Popescu-Tariceanu si pe Dinu Patriciu.
Reducerea cotei unice de la 16 la 10%, reducerea TVA cu patru procente pana la 15%, anularea impozitului forfetar - acestea sunt cateva din propunerile lansate luni seara de PNL pentru redresarea economiei romanesti, in cadrul unui simpozion organizat impreuna cu postul TV, Money Channel.

Evenimentul i-a adus la aceeasi masa, dupa multa vreme pe liderul PNL Crin Antonescu, pe fostul premier Calin Popescu-Tariceanu si pe magnatul Rompetrol, Dinu Patriciu, cei trei nemaifiind vazuti de foarte multa vreme in aceasta formula. Pana in present propunerile lansate de Antonescu mai fusesera sustinute doar de Dinu Patriciu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.