Politica 3 Iunie 2009 01:35
Presedintele Traian Basescu a petrecut aproximativ 15 minute in Aeroportul Henri Coanda, din cauza furtunii, intretinandu-se cu ziaristii, dupa ce a sustinut declaratia de presa programata in jurul orei 20.30.
Traian Basescu a explicat ca nu vrea sa plece pe furtuna pentru ca traficul din Bucuresti este blocat si nu vrea ca sirul de masini ce compun coloana oficiala sa incurce si mai rau situatia de pe sosea, informeaza NewsIn.

De altfel, in timpul declaratiei de presa, in timp ce vorbea de agricultura, seful statului a avut si o remarca, in momentul in care ploaia din Bucuresti a creat probleme tehnice la instalatia de sonorizare. "Bine ca a venit ploaia, ca israelienii, dupa cum ati vazut, in desert fac agricultura, noi mergem la televizor si spunem ce nu ne face statul. Cautati-i pe liderii sindicali si intrebati-i cum e cu productia agricola pe care ar trebui sa o faca politicienii, nu ei", a remarcat Basescu.

Aeronava prezidentiala a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda in jurul orei 20.20, in momentul in care a inceput sa ploua in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.