Politica 1 Iunie 2009 23:53
Fostul premier Adrian Nastase a lansat la finele saptamanii trecute pe blogul personal un atac destul de dur la adresa candidatului PD-L la alegerile pentru Parlamentul European Monica Macovei, despre care afirma ca apara acum 'diversi 'prieteni' din zonele obscure ale politicii europene'.
Plecand de la initiativa colegilor de la Partidul Socialistilor Europeni care au facut o lista cu candidati indezirabili pentru PE, Nastase sustine ca Monica Macovei, 'acel fost procuror ceausist', este 'persoana dubioasa', utilizata de 'mercenari pseudo-politici' din tot felul de zone.

'Macovei este in continuare aceeasi persoana dubioasa, utilizata de mercenari pseudo-politici din tot felul de zone pentru a promova interese meschine ale unora care vor sa castige in lumea globalizata folosind cozi de topor din tarile ce trebuie 'fragezite' fie in numele asa-ziselor 'conditionari democratice', fie in numele 'democratiei portocalii' sau al justitiei in care sa fie pedepsiti 'coruptii' din 'noile' tari europene, si nu 'corupatorii' din tarile mai puternice, fata de care s-ar justifica impunitatea pentru ca actiunea lor este realizata in numele si pentru valorile superioare ale economiei de piata 'functionale'”, a mai spus Nastase pe blog.

El a adaugat ca Macovei este 'un justitiar mincinos, un simbol al esecului si al minciunii portocalii', 'o marioneta perfecta' pentru diferite interese.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.