Politica 1 Mai 2009 23:45
Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Negresti Oas, ca deja incep sa se simta intentii de frauda electorala si turism electoral ale actualei puteri.
Liderul PNL a explicat intr-o conferinta de presa ca PSD si PD-L au interesul de a fi o prezenta cat mai scazuta la alegerile europarlamentare pentru ca astfel se poate practica turismul electoral.

"Semnele unor asemenea intentii se vad deja si in judetul Satu Mare si in judetul Vrancea si in alte judete ale tarii. Asistam la masuri fara precedent. Prefecti ai Partidului Democrat-Liberal care ignorand propunerile primarilor conforme legilor desemneaza ca presedinti de sectii de votare oameni care la trecutele alegeri erau nu doar membri ai Partidului Democrat, ci reprezentanti in sectiile de votare ai acestui partid", a spus Antonescu, potrivit Agerpres.

Liderul liberal a mai acuzat actualul Guvern PD-L - PSD ca prin masurile luate a agravat, in doar sase luni, situatia economica si financiara din Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.