Politica 1 Iunie 2009 10:29
Elena Udrea, secretar executiv al PDL, a lansat, vineri, o serie de atacuri la adresa liderilor PSD si PNL, Mircea Geoana, repectiv Crin Antonescu, spunand despre ultimul ca i-a luat "rezervarea la coafor".
"Pe drum am auzit ca domnul Crin Antonescu avea o suparare legata de mine. Nu stiti cine e Crin Antonescu, este noul presedinte al PNL. Cred ca i-am luat rezervarea la coafor. Imi pare sincer rau, dar sunt un om ocupat", a spus Udrea in fata pedelistilor adunati la Ploiesti, in Sala Sporturilor, arata NewsIn.

"Trebuie sa imi fac treaba pentru ca vreau sa se auda de activitatea mea de ministru. A trebuit sa verific daca domnul Antonescu a fost ministru, pentru ca nu eram sigur
a", a adaugat Udrea.

Nici Mircea Geoana nu a scapat de sagetile ministrului Turismului. "Cat despre domnul Geoana, cel mai bine a vorbit Ion Iliescu, il las cu lopatica la groapa de nisip", a afirmat Udrea.

Ea a comis si o gafa in fata ploiestenilor prezenti, numindu-l pe primarul democrat-liberal al urbei, "Volosevici", in loc de Volosevici.
La randul sau, candidatul PDL pentru Parlamentul European, Theodor Stolojan, a invocat numele baschetbalistului Toni Alexe, in Sala Sporturilor existand un poster urias cu imaginea acestuia, pe care sunt scrise cuvintele "A luptat pentru familia mea, pentru orasul Ploiesti si pentru Romania". "Regretatul Toni Alexe a aratat foarte bine valorile in care noi credem: familie, comunitatea locala si tara noastra, Romania, si sunt sigur ca daca ar mai fi printre noi, ar adauga si comunitatea europeana", a declarat Stolojan.

La mitingul PDL de la Ploiesti au mai participat presedintele PDL, Emil Boc, deputatul Sever Voinescu, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si ministrul telecomunicatiilor, Gabriel Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.