Cotidianul "Evenimentul Zilei" a adus, ieri, in cadrul unui articol, grave acuzatii la adresa ministrului justitiei, Monica Macovei, sustinand, fara a proba insa, ca a fost surprinsa la Costinesti "band peste masura si spargand pahare".

Afirmatiile din articol nu au fost sustinute decat de "sapte martori oculari", care au declarat pentru "Evenimentul Zilei" doar "sub protectia anonimatului". Ministrul justitiei a fost prezent, la sfarsitul saptamanii trecute, la conferinta Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, desfasurata la Hotelul "Vox Maris", din Costinesti.

Ministrul Monica Macovei a dezmintit, ieri, toate aceste acuzatii, negand ca s-ar fi imbatat si ar fi spart pahare in hotelul de pe litoral. Cu toate acestea, demnitarul a recunoscut ca a fost acolo si ca a stat la masa cu cei din conducerea Uniunii Avocatilor. "Am baut vin, nu m-am imbatat, nu am spart nici un pahar, nici eu, nici cei de la masa mea", a mentionat Monica Macovei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.