Politica 6 Mai 2009 04:30
Dupa ce liberalul i-a spus ministrului Agriculturii ca mai bine s-ar intoarce la profesia sa initiala de preot, Ilie Sarbu i-a transmis lui Ludovic Orban ca este coplesit de vin, iar Bachus este zeul sau preferat.
Scandal in toata regula luni seara in Camera Deputatilor la dezbaterea motiunii PNL pe agricultura. Protagonisti: ministrul PSD al Agriculturii, Ilie Sarbu, si prim-vicepresedintele liberal Ludovic Orban.

Cel care a dat tonul a fost liberalul. "Domnule ministru, am sa va mai spun un lucru personal. Ca ati dezbracat sutana nu este neaparat un pacat, ca v-ati intors la treburile laice de asemenea nu e un pacat. Faptul, in schimb, ca v-ati schimbat stapanul este un mare pacat si, din pacate, stapanii pe care ii slujiti sunt Belzebut, Mamona, Lucifer, Scaraoschi, Uciga-l Toaca, Sarsaila, Mefisto, Satana, colegii dumneavoastra de Guvern, intr-un cuvant dracul gol pentru agricultura romaneasca", i-a spus Orban lui Sarbu.

Ministrul nu a ramas dator: i-a transmis liberalului ca poate vorbi despre “lectiile de chitara, dar in nici un caz de agricultura, nici despre morala”, dupa care l-a facut pe acesta betiv.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.