Politica 6 Mai 2009 04:26
Mezina prezidentiala isi face din Marea Neagra o tema centrala a campaniei pentru Parlamentul European. Ea vrea sa lege Constanta de Rotterdam, dar militeaza si pentru instituirea votului obligatoriu.
Elena Basescu a explicat, marti, in cadrul unei emisiuni la B 1 TV, ca nu vrea sa participe la manifestari politice pe durata campaniei electorale, ci doar la sarbatorile populare care vor avea loc in perioada urmatoare.

“Voi mai merge la televiziuni locale si la radiouri locale”, si-a dezvaluit candidatul independent strategia media pentru urmatoarea luna. Mezina prezidentiala nu vizeaza doar sufragiile romanilor din tara, ci vrea sa le culeaga si pe cele din diaspora:

“O sa merg si in Spania, si Italia, si in alte state unde sunt romani pentru a aduce voturi, si chiar daca nu o sa reusesc, cel putin am incercat”.

EBA, asa cum si-a ales sigla electorala dupa numarul de inmatriculare al puternicului ei autoturism, a declarat ca si-a stabilit deja principalele teme de campanie: Energia, Dunarea si Marea Neagra si problema copiilor care au cel putin un parinte plecat in strainatate.
Accentul va fi pus pe Marea Neagra pentru ca este cea care face legatura dintre ea si tatal sau.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.