Politica 5 Mai 2009 01:38
Inca un consilier il paraseste oficial, marti, pe Sorin Oprescu, acuzandu-l ca nu a facut nimic din ce a promis in campanie.
Adrian Thiess, consilier personal al lui Sorin Oprescu, considerat "creierul“ campaniei electorale a acestuia pentru Primarie, isi anunta marti demisia, in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce si ceilalti consilieri ai primarului Capitalei l-au parasit pe acesta, insa fara a face din demisiile lor evenimente de presa.

Din cei sapte consilieri cu care a venit la Primarie, Oprescu a mai ramas azi doar cu trei. Fostul sef de campanie a lui Oprescu, Victor Dimitriu, a plecat in februarie 2009, acuzand lipsa de comunicare cu edilul. Cornel Comsa a facut la fel, cei doi devenind consilieri ai candidatului independent la Presedintie Radu de Hohenzollern-Veringen.

Un alt consilier demisionar este Rose Marie Olanescu, care a plecat la Ministerul Dezvoltarii, dupa fostul viceprimar Razvan Murgeanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.