Politica 5 Mai 2009 14:32
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca la sedinta Consiliului, programata pentru 14 mai, social-democratii vor prezenta candidatii la PE, pe Mircea Geoana drept candidatul la Presedintie, dar vor fi identificate si solutii pentru relansarea economica.
"Vom incerca la intalnirea de saptamana viitoare sa introducem o tema legata de ce se intampla acum in tara, sa venim cu anumite sugestii, idei de relansare economica, ceea ce ar putea sa fie o astepatare mai mare a populatiei dincolo de felul in care ne jucam in campanie electorala", a declarat fostul premier, sustinand ca oamenii asteapta de la PSD niste mesaje foarte concrete legate de modul de iesire din criza, transmite NewsIn.

Presedintele CN al PSD a mai spus ca la aceasta reuniune vor fi prezentati candidatii la PE, el precizand ca nu este vorba de o lansare, intrucat in teritoriu au avut deja loc si vor avea in continuare lansari. Cat priveste propunerea ca Mircea Geoana sa fie candidatul partidului pentru Cotroceni, Nastase a aratat ca va fi tot o prezentare si ca decizia finala va fi luata de congres. " Va fi o propunere a CN pentru ceea ce trebuie sa fie in final o decizie a congresului", a spus Nastase.

Intrebat de ziaristi de ce s-a amanat convocarea Consiliului, in conditiile acesta fusese anuntat pentru sfarsitul acestei saptamani, Nastase a raspuns: "S-a auzit gresit. (...) Nu cred ca trebuie sa ne ingramadim cu totii ca de Ziua Victoriei sa lansam candidati sau mai stiu eu cu ce alte semnificatii mai vechi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.