Principele Radu, candidat la functia de presedinte, si-a prezentat, ieri, la Timisoara, strategia privind Romania pentru urmatorii 30 de ani.

Principele a mentionat cu acest prilej ca prin candidatura sa nu doreste restaurarea monarhiei in Romania, ci restaurarea “respectabilitatii statului roman, injunghiat in 1947 si inlocuit de o grupare cu interese personale”.

Strategia, intitulata “Romania, o viziune pe 30 de ani”, se intinde peste 20 de pagini si este deschisa cu un mesaj al Regelui Mihai catre romani, care accentueaza necesitatea unei viziuni durabile care sa completeze democratia si libertatile garantate de apartenanta tarii noastre la NATO si la Uniunea Europeana.

“Romania are nevoie de o viziune durabila, care sa completeze democratia si libertatile garantate de apartenenta la NATO si la Uniunea Europeana. Pun aceasta raspundere in mainile Principesei Margareta si a Principelui Radu, cu speranta ca vor putea sa o duca la bun sfarsit”, se mai arata in mesajul Regelui Mihai.

Strategia, care nu se doreste a fi un program politic, este impartita in doua perioade, de cate zece si respectiv douazeci de ani si sustine dezvoltarea in chip durabil a Romaniei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.