PNL va depune marti in Parlament motiunea de cenzura privind rectificarea bugetara. UDMR si-a dat acordul de principiu, dar ar vrea sa schimbe obiectul motiunii.

Opozitia din Parlament are atatea nemultumiri legate de activitatea Guvernului, incat nu se poate decide pe ce tema sa depuna motiunea de cenzura (legea permite numai una intr-o sesiune). Liberalii au anuntat deja ca vor sa taxeze Executivul pentru rectificarea bugetara, iar daca vor strange suficiente semnaturi, o vor depune marti.

“Motiunea va fi depusa in plenul sedintei, este vorba de motiunea de cenzura. Dupa motiunea de luni, pe invatamant, urmeaza marti una de cenzura. Se lucreaza inca la text, avem semnaturile, sunt suficiente”, a declarat deputatul PNL Horea Uioreanu, citat de MEDIAFAX.

Intrebati daca motiunea a fost deja semnata de reprezentantii altor partide, liberalii au raspuns doar “veti vedea marti”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.