"Daca dansul are tupeul sa fie in fata cand voi fi citat cu domnul Ion Iliescu si el sa apara pe post de Parchet, eu din doua una: ori ma spanzur imediat, deci imi fac harachiri, ori ma leg de tribunal cu lanturi", promite "judecatorul diavolului"

Senatorul PSD, Antonie Iorgovan, si-a luat in serios rolul de avocat fara onorariu al lui Ion Iliescu, si dupa ce a urmarit emisiunea cu procurorul Dan Voinea de la Realitatea Tv, a ajuns la concluzia ca un alt magistrat trebuie sa se ocupe de dosarul mineriadei din 13-15 iunie. "Numai faptul ca procurorul care ancheteaza isi permite sa apara pe un post de televiziune si sa faca comentarii legate de speta pe care o ancheteaza scoate in evidenta faptul ca noi suntem departe inca, cel putin prin prestatia unor asemenea personaje din Parchet, de regulile care sunt asezate intr-o societate democratica", a spus cel supranumit "judecatorul diavolului".

Pornind de la ideea ca Voinea nu mai are autoritatea morala sa apara "si sa faca pe judecatorul in postura anchetatorului", Iorgovan a promis ca daca Dan Voinea "are tupeul sa fie in fata" cand el va fi citat cu Iliescu, ori se spanzura, ori se leaga cu lanturi: "Deci eu ii spun domnului Dan Voinea sa fie foarte clar. Daca dansul are tupeul sa fie in fata cand voi fi citat cu domnul Ion Iliescu si el sa apara pe post de Parchet, eu din doua una: ori ma spanzur imediat, deci imi fac harachiri, ori ma leg de tribunal cu lanturi pana cand omul asta are decenta sa iasa din aceasta speta. El nu mai are autoritatea morala sa apara si sa faca pe judecatorul in postura anchetatorului", a mai spus zelosul avocat al lui Iliescu. Senatorul PSD a adaugat ca va cere inlocuirea lui Voinea "cu prima ocazie" cand va ajunge la Parchet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.