Sotia liderului PSD, Mircea Geoana, afirma ca impotriva familiei sale s-a pornit un razboi de imagine si ca se asteapta la mizerii politice in perioada care urmeaza, nefiind crutati nici macar copiii cuplului.
Potrivit unor informatii vehiculate neoficial in mediile politice, in ultimele zile, familia Geoana s-ar putea confrunta, in perioada urmatoare, cu anumite probleme de imagine, venite la scurta vreme dupa ce ANI a declansat o ancheta privind averea liderului PSD si unele imprumuturi pe care acesta le-a luat de la soacra sa fara a la trece in declaratiile de avere. E vorba de o presupusa detunare de fonduri in cadrul fundatiei „Renasterea", pe care o conduce Mihaela Geoana, care, anul trecut, a primit statutul de institutie de interes public, ceea ce presupune inclusiv fonduri primite de la bugetul statului. Se vorbeste, de asemenea, ca DNA ar fi intrat, deja, in posesia unor documente care dovedesc nereguli in gestionarea fundatiei. Evident, informatiile in cauza pot fi simple fumigene aruncate pe frontul bataliilor politice de campanie, lucru intarit si de declaratiile pe care Mihaela Geoana le-a facut azi pentru Q Magazine. Ea spune ca exista, in ultima perioada, o intreaga zvonistica legata de familia candidatului PSD la presedintie: „S-a pornit un razboi foarte evident", afirma Mihaela Geoana, adaugand ca tocmai posibilitatea unor controale cu iz de campanie o determina sa tina pregatite actele fundatiei „Renasterea" - pe care afirma ca o conduce de opt ani fara sa fi existat cea mai mica problema - pentru a le pune la dispozitie organelor de ancheta, daca va fi cazul: „pot sa faca orice control, noi suntem pregatiti, suntem cu totul clar".


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.