Scandalurile politice iau amploare: presedintele PSD, Mircea Geoana, a solicitat, azi, DNA, sa se autosesize cu privire la apartamentul cumparat de fiica sefului statului, Ioana Basescu, "in zona proprietatilor lui Gabriel Popoviciu", precum si cu privire la un teren de 30 de hectare obtinut de fratele sefului statului, Mircea Basescu.

"Solicitam declansarea acelorasi proceduri pentru milionul de euro pe care fiica presedintelui, Ioana Basescu, l-a avut la dispozitie pentru achizitionarea unui apartament de lux in zona proprietatilor lui Gabriel Popoviciu", a afirmat Geoana.

O pozitie asemanatoare a avut si liberalul Ludovic Orban, care a declarat la Antena 3 ca ar trebui sa se autosesizeze Agentia Nationala de Integritate pentru a verifica modul in care rudele presedintelui si-au obtinut averea.

Contacta de Q Magazine, Ioana Basescu a declarat, textual: "M-am saturat de toate aceste chestiuni, va rog sa ma intelegeti, nu vreau sa mai aud, nu mai declar nimic". La insistentele revistei Q Magazine, care i-a atras atentia ca e vorba de o solicitare de maxima seriozitate, venita din partea liderului PSD, solicitare care ar putea implica o ancheta, audieri samd, fiica presedintelui a ramas, consecventa, pe pozitie: "Nu am nimic de declarat acum!". Trebuie spus ca este pentru prima oara cand e facuta o solicitare la un nivel atat de inalt la adresa unei odrasle prezidentiale, desi au existat acuzatii severe, niciodata dovedite, si la adresa fiului lui Emil Constantinescu, in perioada cand acesta era presedinte, venite de la Corneliu Vadim Tudor.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.