Social-democratii vor decide astazi, in cadrul Comitetului Executiv al formatiunii, care va fi componenta listei cu candidatii pentru alegerile europarlamentare.

Lucrurile nu sunt in totalitate lamurite, multe dintre numele vehiculate pana acum putand sa ramana in afara listei social-democratilor.

O problema a intervenit si la propunerile conservatorilor, secretarul general al PC, Codrut Seres, preferat de presedintele fondator al partidului, Dan Voiculescu, sa ocupe unul din locurile eligibile, fiind nedorit de conducerea PSD, in favoarea actualului lider al PC, Daniela Popa.

Seres a declarat in urma cu doua zile, in cadrul unei emisiuni televizate, ca se asteapta ca noul dosar, care i-a fost instrumentat in urma cu cateva zile, sa-i determine pe social-democrati sa respinga propunerea sa pe unul din locurile eligibile pentru PE.

“Ma rog, nu PSD pentru ca nu-i bine sa punem astfel de etichete. Cred ca domnul Mircea Geoana, in momentul de fata, a solicitat inlocuirea mea de pe liste”, a mai spus Seres.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.