Celebrul curcubeu care si-a facut aparitia ca prin minune tocmai in timpul vizitei din 2002 a presedintelui SUA George W. Bush in Romania a fost "facut de noi".
Dezvaluirea a fost facuta marti de fostul presedinte Ion Iliescu, invitat la Antena 3, care l-a primit la vremea "respectiva pe omologul sau american". "Curcubeul l-am facut noi, noi cu SPP-ul", a spus Iliescu, mai in gluma, mai in serios.

"Am avut parte de multe clipe frumoase ca presedinte. Unul din ele s-a petrecut intr-o piata publica din capitala Romaniei, Bucuresti. Eu venisem sa le urez bun venit in NATO, iar in momentul in care am inceput sa vorbesc, a aparut un curcubeu. A fost un moment extraordinar. Imi aduc aminte ca era o zi ploioasa si era putin innorat. Dumnezeu zambeste Bucurestiului, deoarece curcubeul se terminase exact in spatele balconului unde tiranul (Nicolae Ceausescu n.r.) si-a rostit ultimul discurs" a declarat Bush despre momentul trait la Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.