Sesiunea de vot final a Camerei Deputatilor a fost amanata, marti, din lipsa de cvorum, la cateva zeci de minute dupa adoptarea in "unanimitate" a Declaratiei cu ocazia aniversarii NATO.

Primul punct de pe ordinea de zi a sesiunii de vot final, anume proiectul de hotarare privind incuviintarea efectuarii de catre Comisia pentru industrii si servicii a unei anchete privind acordul petrolier al Companiei Sterling Resources Ltd. in contextul modificarii Legii petrolului nr.238/2004 si a altor acte normative conexe, a primit doar 92 de votruri pentru, 26 de voturi impotriva si o abtinere, transmite NewsIn.

"Asa cum ati vazut si dumneavoastra pe votul electronic nu avem cvorumul de sedinta pentru vot final. Ori acceptati o intalnire a liderilor de grupuri sa vedem daca avem sau nu cvorum, ori, daca nu putem, sa amanam sedinta de vot final pe saptamana viitoare", a intervenit liderul grupului PNL, Eugen Nicolaescu.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, cu acordul liderilor de grup, ca votul final este aminat pentru saptamana viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.