Liderul PNL s-a intalnit luni seara la un local din Capitala cu mai multi lideri de filiale, rezultatul cert al intalnirii fiind acceptul lui Teodor Melescanu de a candida pentru functia de prim-vicepresedinte daca se va infiinta.

La intalnirea de luni seara au participat 18 lideri de filiale judetene si 6 parlamentari din alte filiale. Este a doua intalnire in decurs de zece zile pe care presedintele PNL o are cu lideri teritoriali. Scopul principal al intalnirii a fost, conform unei surse participante, acela de a atrage o serie de filiale nehotarate in tabara actualului presedinte. Sursa citata ne-a precizat ca trei filiale neutre, Mures, Galati si Ilfov, si-au anuntat sprijinul pentru Tariceanu.

Tot in cadrul discutiilor, gruparea care este de partea presedintelui partidului a facut o mutare neasteptata. Conform sursei citate, opt dintre liderii filialelor cu cei mai multi delegati la congres, impreuna cu secretarul general al PNL, Dan Motreanu, si Calin Popescu Tariceanu, l-au propus pe Teodor Melescanu (el facand parte din filiala Prahova, unde optiunile sunt impartite intre cei doi candidati la sefia PNL - n.a.) pentru functia de prim-vicepresedinte al partidului.

Contactat de cotidianul.ro, Teodor Melescanu ne-a confirmat ca i s-a facut propunerea, mentionand ca, in cazul in care se va introduce in statut aceasta functie, va candida.

Luni, in sedinta BPC al PNL, o propunere privind introducerea in statut a acestei functii a fost respinsa cu 11 voturi contra, 7 pentru si 5 abtineri, printre cei care s-au abtinut fiind si presedintele Tariceanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.