Marian Vanghelie a impiedicat adoptarea in PSD a unui proiect al lui Mircea Geoana care viza baronii din sapte filiale judetene.

Mircea Geoana a incercat sa im­puna luni, in sedinta Biroului Perma­nent de Conducere al PSD, strategia cunoscuta sub denumirea de "Statia de epurare“, operatiune me­nita sa duca la mazilirea din functii a liderilor judeteni indezira­bili din punctul de vedere al pre­sedintelui partidului.

In cadrul sedintei BPN de luni, Mir­­cea Geoana a propus sa se supu­na la vot un proiect de hotarare pri­vind auditarea activitatii a zece fi­liale: Mehedinti, Timis, Caras-Se­verin, Arad, Bihor, Hunedoara, Alba, Mures, Sibiu si Brasov.

Con­form textului hotararii, doua echipe desemnate de Mircea Geoana ar fi urmat sa faca "audit, analiza si consiliere asu­pra muncii de partid in vederea eficientizarii rezultatelor“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.