Sase persoane au fost conduse de jandarmi la Sectia 1 de Politie din Capitala si vor fi sanctionate cu amenda de cel putin 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice, dupa ce marti au scandat sloganuri anti Iliescu, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru, in prima faza au fost ridicate de jandarmi si conduse la Sectia 1 doar doua persoane, una dintre aceste fiind la a doua abatere de acest gen. Ulterior impotriva altor 4 persoane a fost luata aceeasi masura.

"Cele sase persoane vor fi sanctionate pentru tulburarea ordinii publice, amenda in astfel de cazuri fiind cuprinsa intre 200 si 1000 de lei", a precizat Militaru.

Unul dintre cei sase tineri ridicati, marti, din fata sediului in care Ion Iliescu isi serbeaza implinirea a 79 de ani, este cercetat dupa ce jandarmii au gasit asupra lui un lant metalic de 1 metru, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti.

Ion Iliescu, huiduit de ziua lui


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.