Doua directii din Primaria Capitalei au incheiat contracte de asistenta juridica cu firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova la pretul de 100 de euro pe ora. Valoarea maxima a contractelor depaseste un milion de euro.

Administratia Lacuri, Parcuri Bucuresti (ALPAB) si Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCUB) au incheiat contracte de consultanta cu firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova, desi au propriile servicii juridice.

Pretul consultantei este de 100 de euro pe ora in cazul ALPAB, in conditiile in care firma se angajeaza sa rezerve 200 de euro pe luna, potrivit contractului-cadru incheiat pe o perioada de patru ani.

Rezulta ca in baza acestui contract se pot face plati in cuantum de maximum 960.000 de euro. Cu toate acestea, astazi se va mai desfasura o selectie de oferte avand acelasi scop ca si contractul anterior.

Invitatiile de participare au fost trimise catre patru firme de avocatura, printre care se numara din nou Sova si Asociatii.

Surse din ALPAB ne-au declarat ca aceasta ar fi o modalitate prin care sa se acopere faptul ca in ianuarie contractul s-a semnat direct cu aceasta firma, fara o procedura competitiva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.