Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca anumite actiuni si informatii care apar in presa despre luptele din interiorul PNL vin din partea adversarilor lui politici, anume PDL, cu scopul ca in urma Congresului PNL sa iasa slabit.

"Aceste informatii sunt preluate si aruncate pe piata de presa cotrocenista, care in ultima vreme are un interes evident, pe care nu si-l poate ascunde, anume acela ca la Congresul PNL, ceea ce se va intampla, rezultatul sa fie un PNL mai slab din motive evidente", a afirmat el. "Pe masura ce se apropie Congresul PNL, vedem o serie de masuri de la principalii nostri adversari politici, de la principalii mei adversari politici, care pe mine nu ma lasa indiferent, din contra, imi spun foarte multe lucruri despre bunele lor intentii", a adaugat Tariceanu, cu referire si la solicitarea sefului statului de se adresa Parlamentului pe 9 martie, transmite NewsIn.

Intrebat daca poate corela actiunile "cotroceniste" cu cele ale contracandidatului sau, Crin Antonescu, Tariceanu a subliniat ca mentionat doar ca nu ar face "niciun comentariu malitios" la adresa colegului sau pentru ca nu are motive. "Problema este certa. Ati vazut declaratiile lui Blaga, ale Robertei Anastase, acest lucruri nu sunt intamplatoare. Cred ca au un interes evident de a slabi pozitia PNL", a comentat presedintele liberalilor.

In privinta voturilor pe care se sprijina, Tariceanu a precizat ca "filialele nu pot decide in favoarea unui candidat sau altul", votul fiind dat de delegati, deci nominal. "S-ar infrange principiul libertatii de exprimare si de vointa a delegatilor la Congres", in caz contrar, a explicat seful PNL. "Cand vedeti lucrurile astea, va rog sa fiti rezervati, asa cum sunt si eu", a comentat Tariceanu informatiile aparute in ultima perioada in presa despre sustinerea de care ar beneficia el sau Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.