Vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat luni, dupa sedinta coalitiei, ca Guvernul va stabili in aceasta saptamana un calendar al elaborarii legii unice de salarizare si ca liderii coalitiei au stabilit sa ceara ministerelor sa reduca numarul de agentii si companii nationale.
Flutur a spus ca liderii PSD si PDL au discutat despre elaborarea unui strategii si a unui calendar de reducere a numarului de agentii, companii si societati nationale. Vicepresedintele PDL a declarat ca aceste reorganizari sunt necesare atat pentru reducerea personalului, cat si pentru ca acestea sa devina mai eficiente, transmite NewsIn.

Gheorghe Flutur a precizat ca ministrul Economiei, Adriean Videanu, le-a spus ca "are o anumita viziune in acest sens" si ca va prezenta un plan de reorganizare a companiilor din subordine, dar ca solicitarea este adresata tuturor ministrilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.