Fotografia la zi a disputei pentru sefia PNL arata ca Tariceanu ar primi in jur de 520 de voturi, dar ii sufla in ceafa Crin Antonescu, creditat cu 500 de voturi. Mai raman in joc 300 de voturi.

Tariceanu si Crin Antonescu sunt in plina campanie electorala interna, in fiecare zi numarandu-se filialele si voturile castigate in perspectiva Congresului din 21 martie. Sambata, Antonescu a obtinut voturile gruparii moldovene controlate de Relu Fenechiu.

"Delegatii PNL Iasi la Congres, patruzeci la numar, il vor sustine pe Crin Antonescu la presedintia partidului. Atunci cand ai un lider puternic, trendul poate fi ascendent dinspre Bucuresti spre teritoriu“, a declarat deputatul Relu Fenechiu, presedintele PNL Iasi, in prezenta lui Crin Antonescu si a lui Bogdan Olteanu, aflati la sedinta organizatiei judetene.

La randul sau, Crin Antonescu a anuntat ca il va sustine pe Relu Fenechiu la o functie de conducere in partid, de vicepresedinte sau eventual pentru alt post, respectiv pentru cel de prim-vicepresedinte, numarul doi in partid.
Paralel, Tariceanu a obtinut de partea sa filiala Constanta, controlata de vicepresedintele Puiu Hasotti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.