Yoghinii din Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut l-au angajat pe deputatul PDL, Mihail Boldea ca sa-i reprezinte ca avocat intr-unul din procesele pe care le au. Mihail Boldea afirma ca faptul ca a acceptat sa reprezinte MISA intr-un proces de trafic de persoane este perfect legal.

Pana sa devina parlamentar, la alegerile din 2008, Mihail Boldea a activat ca avocat la Baroul Galati. Atunci a castigat un client de notorietate: grupul MISA, pe care il reprezinta intr-un proces privind traficul de persoane.
Boldea a candidat din partea PDL in circumscriptia 18 Galati si a obtinut fotoliul de deputat.

A devenit vicelider al grupului PDL si membru in comisia juridica de disciplina si imunitati. Una dintre atributiile sale in aceasta calitate este tocmai de a sesiza incompatibilitatile demnitarilor.

In paralel, avocatul a continuat, totusi, sa reprezinte un grup important din MISA, acuzat de trafic de persoane.

Printre clientii deputatului se numara si Catrina Nicolae, mana dreapta a lui Gregorian Bivolaru, liderul "Miscarii“. Despre Nicolae procurorii sustin ca "a inlesnit inducerea in memoria colectiva a starii de obedienta fata de Bivolaru in scopul exploatarii fortei lor de munca neretribuita”.

Legea demnitatii publice nu permite

In luna februarie, aparatorul grupului de yoghini a fost acuzat, la randul lui, de procurori. Potrivit magistratilor, in calitatea sa de parlamentar, Boldea nu mai poate apara in procesul in care grupul lui Bivolaru este judecat pentru trafic de persoane.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.