Fostul premier Adrian Nastase pare sa nu dea mare atentie proceselor sale de la DNA si sa se preocupe mai mult de situatia economica a tarii. Solutia lui Nastase pentru ciza economica este un schimb de populatie intre Cluj-Napoca si Bucuresti.

Social-democratul Nastase, preocupat de actuala situatie creata la Guvern, unde s-a descoperit ca premierul Emil Boc si-a adus la Bucuresti o parte din fostii angajati ai administratiei locale din Cluj, pare sa uite ca abiai joi a avut prima audiere in procesul “Trofeul Calitatii”, sau ca nici celelalte cazuri “Zambaccian” si “Matusa Tamara” inca nu s-au solutionat.

Adrian Nastase pare mai degraba preocupat de un schimb de populatie intre Bucuresti si Cluj, in speranta ca astfel se va solutiona problema cheltuielilor mari de la buget.

Propunerea mea este aceea de a se face un schimb de populatie intre Bucuresti si Cluj-Napoca, in care mare parte a locuitorilor celor doua orase sa faca schimb de apartamente si de locuri de munca.”, sugereaza Nastase, intr-un mesaj postat pe blogul sau.

Nastase merge chiar mai departe cu ironia sa fata de decizia premierului de a-si aduce angajati din Cluj si sugereaza chiar un sistem de rotatie a populatiei prin toata tara, “astfel incat sa se instituie cu adevarat egalitatea de sanse pentru orice cetatean care vrea sa ajunga sa lucreze in subordinea actualului premier.

In finalul mesajului, Nastase ii bate obrazul premierului Boc si sugereaza faptul ca acesta nu aplica restrangeri de cheltuieli atunci cand vine vorba de propria persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.