Pesedistii merg cu para pana la Strasbourg pentru a-si apara functiile detinute in plan local. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Marza, a anuntat, ieri, ca Liga alesilor locali din PSD va sesiza Congresul Puterilor Locale si Regionale, precum si Comisia Europeana, in legatura cu "abuzurile" coalitiei la guvernare la adresa alesilor locali ai PSD. Potrivit lui Marza, anumiti presedinti sau vicepresedinti ai Consiliilor Judetene au fost fortati sa demisioneze din functiile de membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, pe motiv de incompatibilitate.

"Nu exista nici un fel de incompatibilitate", a spus Marza, sustinand ca aceste Autoritati sunt "organisme nonguvernamentale cu rol consultativ". Mai mult, el a acuzat coalitia de guvernamant ca a cerut doar demisiile pesedistilor din aceste Autoritati Teritoriale, nu si ale reprezentantilor celorlalte partide.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.