PSD vrea o intalnire cu premierul Calin Popescu-Tariceanu pentru a discuta "de urgenta" situatia din administratia locala. Potrivit deputatului PSD, Adrian Severin, la discutia privind abuzurile exercitate in administratia publica ar fi de preferat sa participe si ministrul de Interne, Vasile Blaga. Severin a mai spus ca exista o "practica inacceptabila" in administratia publica locala, si anume aceea "de hartuire a functionarilor publici care au fost numiti sau care au activat in diferite functii in perioada 2001-2004".

Deputatul PSD a adaugat ca in acest moment se incearca inlocuirea acestora cu clientela politica a actualei guvernari. "Aceasta practica este si contrara principiilor politice pe care o tara ar trebui sa functioneze, dar si practicilor din UE", a precizat deputatul PSD. El a aratat ca intre aceasta "hartuire politica" si chemarea guvernului ca PSD sa se alature eforturilor privind integrarea europeana exista "o vadita contradictie".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.