"Voi fi implicat in mod obligatoriu", a promis Ion Iliescu atunci cand a fost intrebat daca va avea propuneri pentru viitorul guvern PSD. Venit in vizita la grupul PSD din Camera Deputatilor, Iliescu a evitat insa sa le ofere ziaristilor mai multe elemente privind implicarea sa in formarea viitorului Executiv. El a spus ca asemenea discutii sunt premature pana dupa 13 decembrie, cand se va cunoaste numele viitorului presedinte al Romaniei. Iliescu s-a ferit sa spuna un "da" sau "nu" clar atunci cand a fost intrebat daca ar putea fi viitorul presedinte al Senatului. "Aveti rabdare, de ce va grabiti?", le-a raspuns el ziaristilor care efectiv fugeau dupa el pe culoarele Parlamentului. Ion Iliescu a facut ieri o vizita-surpriza la grupul deputatilor PSD (dupa ce, de dimineata, trecuse sa-si ia la revedere de la senatori si sa-l felicite pe Nicolae Vacaroiu de ziua numelui), unde a avut un mesaj de consolare pentru cei care nu vor mai fi parlamentari si in viitorul legislativ. "La final de mandat, unii au ramas in Parlament, cei mai multi nu, si am tinut sa le multumim pentru o etapa incheiata", a declarat Ion Iliescu, dupa aceasta intalnire. El a tinut sa mai precizeze ca toti actualii parlamentari PSD au acumulat "o experienta utila" si nu vor ramane "in afara vietii publice".

Presedintele iese pe TVR 1, Alianta - miting in Piata Revolutiei

Ultimul cuvant in campania electorala pentru alegerea presedintelui Romaniei se pare ca il va avea... senatorul PSD Ion Iliescu, care vineri, la TVR1, va adresa un mesaj natiunii. Ieri, Iliescu a evitat sa confirme aceasta informatie, spunand doar ca mesajul sau va fi inregistrat si nu stie ziua in care va fi difuzat. In timp ce actualul presedinte se va adresa electoratului prin intermediul televiziunii publice, simpatizantii Aliantei PNL-PD vor avea de infruntat frigul in Piata Revolutiei din Bucuresti, unde Traian Basescu va organiza, vineri seara, ultimul miting al campaniei sale electorale. Pentru 10 decembrie, ultima zi de campanie, temperatura estimata de meteorologi va fi in Bucuresti intre -1 si -4 grade. Basescu va fi prezent la TVR1 miercuri, 8 decembrie, cand va avea o confruntare directa - unica de altfel in aceasta campanie - cu Adrian Nastase.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.