Astazi, mai multi lideri de filiale ale Partidului Ecologist Roman (PER) se intrunesc la Cluj, intr-o sedinta pe care o anunta drept Consiliu National. Aici se va decide demiterea conducerii centrale si formarea unui comitet interimar de conducere format din cinci sefi de organizatii. Contactat de "Cotidianul", presedintele "in acte" al PER, Cornel Protopopescu, ne-a declarat: "Este o tentativa de puci a dlui Marius Mateescu, fostul presedinte executiv al partidului, care a fost exclus mai demult, ca de altfel toti liderii de filiale care se intilnesc la Cluj, actiunea respectiva este ilegala si nu reprezinta partidul". In replica, Mateescu ne-a precizat ca "Protopopescu nu poate exclude 40 de lideri de filiale" si a afirmat ca la Cluj "vor fi prezente 39 din cele 46 de filiale ale partidului".

Petre Lificiu, ecologistul din PSD

Aripa Mateescu va fi preluata de ex-ministrul Mediului, Petre Lificiu. Despre acesta, viceliderul deputatilor PSD, Valeriu Zgonea, a spus: "S-a inscris in PER, dar va activa in Camera ca independent in grupul PSD". La rindul sau, Lificiu ne-a spus: "Simbata, la Cluj, in calitate de presedinte al Forumului Ecologist Roman (FER) voi participa la Congresul PER, unde FER va fuziona cu acest partid".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.