Liderii PSD inca incearca sa-si clarifice pozitia fata de PDL si Traian Basescu. In timp ce Geoana este sigur ca la prezidentiale nu vom asista la "un joc de domnisoare", Vanghelie recunoaste ca PSD a dorit Ministerul de Interne pentru a pune mana pe serviciul sau de informatii.
Liderul PSD, Mircea Geoana, isi face curaj. El spune ca anul 2009 "face cat un ciclu politic normal" si ca cele doua momente electorale, alegerile europarlamentare si cele prezidentiale, vor fi marcate nu de noncombat, ci, dimpotriva, de o lupta agresiva.

"Iar despre alegerile prezidentiale, iarasi cine crede ca e un joc de domnisoare, ca jocurile sunt facute, daca cineva crede ca in Romania alegerile prezidentiale nu sunt importante si nu va fi dusa o lupta extrem de dura, politica, electorala, impreuna cu institutele de sondare sau cu perceptia publica, se insala", este concluzia lui Geoana.

Cat despre europarlamentare, Geoana vede partidele implicate intr-o "campanie agresiva". Dupa agresivitate, Geoana s-a referit la solidaritate ca la un test pe care va trebui sa-l dea societatea romaneasca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.