Presedintele PPRM Corneliu Ciontu il va da in judecata pe senatorul Corneliu Vadim Tudor si ii cere sa "demonstreze macar una din zecile de acuzatii aduse la adresa sa", conform unui comunicat al PPRM remis, ieri, Mediafax.. Ciontu isi exprima consternarea "in privinta rapidei degradari morale pe care o sufera Corneliu Vadim Tudor". De asemenea, avand in vedere ca accesul sau va fi interzis la plenara Consiliului National al PPRM, de sambata, Ciontu a adresat o scrisoare deschisa filialelor din PPRM.

"Am obosit sa lupt pentru a crea punti externe pe care Corneliu Vadim Tudor le darama cu o singura aparitie publica sau cu un singur numar de ziar sau revista. Am obosit sa mai lupt pentru a separa rigorile politicii de cele ale pamfletului si gazetariei de scandal. Am obosit sa simt ca oameni de valoare sunt asociati cu personaje pestilentiale si nefrecventabile precum Daniela Buruiana. Am obosit sa vad ca, oricat am munci, suntem condamnati la opozitie. Am obosit sa-mi fie rusine de ceea ce citesc in ziarul de dimineata", se spune, printre altele, in scrisoarea lui Ciontu.

El a adauga: "Ideea conform careia PPRM nu poate supravietui fara Vadim mi se pare o jignire la adresa zecilor de mii de membri de valoare, care nu pot fi tinuti la marginea partidului prin propagarea imaginii unui lider infailibil, mare cat Ceahlaul, rotund ca o portocala".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.