Cativa parlamentari PSD au primit marti, prin SMS, un mesaj de sustinere a lui Miron Mitrea pentru functia de ministru al Internelor, spun surse din partid.

"In actualul context, aveti sansa de a pune o roata motrice PSD in Guvern: Miron Mitrea. Politistii adevarati au nevoie de un ministru puternic", acesta este continutul mesajului transmis prin intermediul telefonului mobil catre mai multi lideri ai PSD, potrivit unor surse din partid citate de NewsIn.

BPN al PSD urmeaza sa discute incepand cu ora 19.30 despre noua propunere pentru sefia Ministerului Administratiei si Internelor, a treia in interval de o luna si jumatate, dupa ce Gabriel Oprea si ulterior Liviu Dragnea au renuntat la aceasta functie.

Dupa demisia lui Liviu Dragnea, in PSD se vorbeste chiar de un tandem Miron Mitrea-Liviu Dragnea care sa candideze pentru functii importante in partid, fiind vizate in principal sefia PSD pentru primul si functia de secretar general, pentru celalalt, ca o contrapondere la actuala conducere, reprezentata de Mircea Geoana si o parte din liderii din filiale ale PSD din jurul presedintelui Organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie.

Sursele din PSD au declarat pentru NewsIn ca Liviu Dragnea le spusese celor din PSD inca din acest week-end ca va demisiona, dupa ce a avut cateva dispute si cu ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, pe subiectul bugetului de la minister, insa putini din colegii sai au crezut ca va face cu adevarat acest gest.

"Dragnea a facut partidul de ras. Lumea deja spune ca PSD propune ministri de week-end. El va suferi consecintele gestului sau, adica marginalizarea in partid", a comentat un lider din BPN. Pesedistii sunt suparati ca Dragnea s-ar fi consultat, inainte de a-si anunta demisia, inclusiv cu Miron Mitrea. De altfel, cei doi au fost vazuti luni discutand la Senat cateva zeci de minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.