Fostul premier se grabeste sa obtina sprijinul partidului pentru o candidatura la presedintie. Orban si Antonescu ii pregatesc o surpriza. Fostul premier si-a stabilit un dublu obiectiv: candidatura la prezidentiale si un nou mandat in fruntea PNL.

Calin Popescu Tariceanu se consulta astazi cu liderii liberali din teritoriu pe tema oportunitatii organizarii unui Congres extraordinar al partidului.

Fostul premier i-a informat, ieri, pe membrii conducerii PNL ca i-a chemat la Bucuresti pe presedintii de filiale pentru a le cere sa fie de acord cu organizarea unui congres extraordinar care sa dea o noua legitimitate conducerii formatiunii.

Miza lui Tariceanu

Potrivit unor surse din partid, Tariceanu isi va asuma candidatura la presedintia tarii si, din aceasta postura, le va cere membrilor PNL sa-i acorde increderea pentru un nou mandat la conducerea partidului. Decizia privind organizarea congresului va apartine Delegatiei Permanente care se intruneste maine.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.