Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, ieri, ca, in plan local, intre formatiunile aflate la guvernate, PD-L si PSD, au mai ramas probleme din timpul campaniei electorale.

“Sigur ca mai sunt anumite lucruri care probabil au ramas din perioada campaniei electorale, dar sunt nesemnificative si va asigur ca, intrand in linie dreapta, se vor rezolva, pentru respectarea Parteneriatului pentru Romania”, a precizat Flutur.

El a mai spus ca problemele nu sunt deosebite, iar eventualele neintelegeri care ar putea aparea vor fi mediate la nivelul conducerii centrale a coalitiei. In privinta intarzierilor numirilor de secretari de stat, vicepresedintele democrat-liberal a mentionat ca unele ministere s-au reorganizat, pentru aceasta fiind nevoie de noi acte normative.

“Nu cred ca se intarzie numirile. Sunt procedurile firesti in coalitie si aceste lucruri au avut un calendar si cred ca suntem pe ultima suta de metri. Cele cateva functii de secretar de stat ramase se vor clarifica in zilele care urmeaza”, a mai spus Flutur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.