Prefectul judetului Giurgiu, Petre Rosu, a declarat, luni, ca a fost instiintat despre o posibila dizolvare a Consiliului Local Iepuresti, cauzata de tensiunile dintre primarul PSD Gheorghe Paunescu si consilierii locali ai PDL, transmite NewsIn.

In a doua parte a primei sale vizite de stat la Budapesta, seful statului roman a anuntat, luni dupa-amiaza, la o intalnire cu studentii romani din Ungaria ca Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni, unde a fost numit fostul sau consilier de la Palatul Cotroceni, Eugen Tomac, nu va mai functiona in cadrul Centralei Diplomatice de la Bucuresti, coorondata de reprezentantul PSD, Cristian Diaconescu, urmand sa fie mutat cu torul in directa subordine a lui Emil Boc, liderul PDL.

Traian Basescu a adus ca argument al acestei decizii - care tine in mod concret de premier- solicitarea comunitatilor romanilor din strainatate.

"Am auzit despre o eventuala dizolvare a Consiliului Local Iepuresti. Stiu ca n-au reusit sa se intruneasca nici macar sa aprobe plata salariilor profesorilor si ca exista o intentie de dizolvare a Consiliului Local. Sunt disensiuni intre primarul PSD si consilierii PDL. Nu se poate lucra constructiv in nicio privinta, acolo", a declarat prefectul Petre Rosu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.