Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, ar putea deschide lista democrat-liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European, programate in iunie anul acesta.

Liderul democrat-liberal, in prezent europarlamentar, si-a exprimat dorinta de a candida pentru un nou mandat, au declarat pentru Cotidianul surse din conducerea PDL.

Oficial insa, Theodor Stolojan nu a luat o decizie in acest sens, lasandu-si colegii din conducere sa hotarasca pentru el. Numai ca cele doua retrageri - din postura de candidat la alegerile prezidentiale si din functia de prim-ministru desemnat - atarna greu in balanta, iar greii partidului s-ar putea opune candidaturii lui Stolojan.

In plus, cota de incredere a prim-vicepresedintelui PDL e in scadere, in ultimele doua luni a pierdut peste un procent (de la 30,6% in noiembrie 2008 la 29% in ianuarie 2009), potrivit unui sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.