Comisia SRI nu detine o "nota scrisa pe filiera SRI" din care sa rezulte ca Miron Mitrea a ajuns secretar general al PSD pentru ca a convins conducerea partidului ca va reusi sa transforme PPRM intr-o anexa a PSD.Deputatul Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a precizat ieri, pentru Mediafax, ca aceasta informatie, despre care mass-media a spus ca a fost furnizata de deputatul PPRM Liviu Codarla, "nu este conforma cu realitatea".

El a argumentat ca, de la investirea deputatului PPRM ca membru al Comisiei SRI si pana in prezent, la comisie nu a sosit o asemenea nota, iar, prin lege, SRI-ului ii este interzis sa culeaga si sa transmita informatii despre partide politice. Stan a explicat ca, in masura in care aceasta declaratie apartine lui Liviu Codarla, in prima sedinta a comisiei il va ruga sa explice de unde detine informatia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.