Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat vineri ca luat decizia sa-si intrerupa activitatea politica si ca i-a anuntat despre acest lucru pe ceilalti lideri ai partidului.
Gusa a declarat ca, in cadrul unei adunari a liderilor PIN, desfasurata la Cluj-Napoca, a decis convocarea unui Congres la Iasi, pe data de 7 februarie, unde vor avea loc alegeri pentru sefia partidului, trasmite NewsIn.

“La Cluj a avut loc o intalnire cu liderii PIN si i-am informat ca imi intrerup activitatea politica, drept pentru care, tot la Cluj, s-a hotarat ca saptamana viitoare vom avea un Congres Extraordinar la Iasim pentru alegerea noii conduceri”, a afirmat liderul PIN, care nu a dorit sa precizeze daca va renunta si la calitatea de membru al partidului.

Gusa sustine ca inscrierile pentru sefia PIN se fac pana pe 5 februarie, cu doua zile inainte de Congres.
Intrebat despre motivul retragerii sale, Cozmin Gusa a afirmat ca va spune mai mult la Congresul de la Iasi, iar presa va afla motivele dintr-un interviu in exclusivitate acordat jurnalistului Robert Turcescu,
interviu care va fi difuzat sambata seara la postul Realitatea TV.

Surse din cadrul filialei clujene a PIN sustin ca liderul formatiunii ar putea ocupa o functie de conducere intr-un trust media.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.