Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, il acuza pe deputatul PD Stelian Dutu, fost presedinte al CJ, ca a folosit in scop personal fonduri nerambursabile de la Comunitatea Europeana. Constantinescu a prezentat, intr-o conferinta de presa, mai multe documente care dovedesc, spune el, faptul ca Stelian Dutu impreuna cu mai multi colaboratori si-au insusit peste 50.000 de euro dintr-un proiect PHARE.

Restul de pina la 127.000 de euro a revenit proiectantului si prestatorului de servicii, in vederea executarii unor panouri uriase care ar fi trebuit sa indice vestigiile arheologice din judet. Nici pina azi cele noua panouri nu au fost amplasate, in conditiile in care, incepind din 2001, toti cei implicati si-au primit banii, semnind pentru ei. Constantinescu a declarat ca a facut deja sesizari la Curtea de Conturi si la PNA impotriva celor care ar fi profitat de imprumut.

Stelian Dutu a comentat acuzatiile aduse astfel: "Este o minciuna ordinara. Nicusor Constantinescu arata doar ce-i convine din acel contract. In legatura cu sumele avansate, exista rapoarte care au fost trimise la Bruxelles. Nicusor Constantinescu este un timpit si face parte dintr-o gasca mizerabila".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.