Presedintele Comisiei comune pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, senatorul Radu Stroe, sustine ca nici un membru al comisiei nu a transmis presei informatii clasificate din Raportul de activitate al SRI pentru anul 2004. Deputatul PPRM Petre Popeanga, secretar al Biroului Permanent, a declarat luni ca presedintele Comisiei de control al SRI a inaintat o scrisoare in acest sens conducerii Camerei Deputatilor.

Potrivit lui Popeanga, raspunsul senatorului Stroe vine in urma discutiilor din Biroul Permanent al Camerei, unde s-a pus problema transmiterii in presa a unor materiale si informatii clasificate din raportul de activitate a SRI pentru anul 2004."Informatiile publicate in presa nu fac parte din categoria celor care, potrivit legii, sunt considerate informatii clasificate", afirma Radu Stroe.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.