Liderii PD par a se incaiera in cursa pentru presedintia partidului, mai ales in conditiile in care la sfarsitul acestei saptamani expira termenul de depunere a candidaturilor. In afara faptului ca Emil Boc va candida cu o motiune populara, demers neretractat pana acum, nimic nu mai pare sigur. Ieri seara, spun surse din PD, liderii democrati au cautat sfat si mediere la Palatul Cotroceni, cuvantul presedintelui Traian Basescu avand greutate. Daca saptamana trecuta presa relata ca Adriean Videanu ar urma sa se retraga in favoarea lui Vasile Blaga, care sa fie contracandidatul lui Emil Boc, acum nici acest lucru nu mai pare real.

Mai mult, Blaga nu a facut, deocamdata, nici un anunt. Oricum, functiile importante din partid sunt trei - presedinte, prim-vicepresedinte si secretar general, ceea ce inseamna, probabil, ca ele vor fi impartite intre Boc, Videanu si Blaga, iar batalia cea mai grea se duce pentru functia de sef al PD. Sursele citate insista asupra faptului ca nu este exclus ca, in final, toti cei trei pretendenti la o functie de conducere sa se inscrie in cursa pentru presedintie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.