Romania traverseaza o situatie politica si economica "extrem de grava", iar PRM este singura formatiune politica in stare sa salveze tara, a sustinut Corneliu Vadim Tudor, cu ocazia sedintei Comitetului Director al partidului.
In ceea ce-l priveste pe presedintele Traian Basescu, acesta este "un om profund incult si iresponsabil", care doreste sa desfiinteze Senatul si judetele Romaniei, "dand astfel apa la moara iredentistilor unguri", se arata intr-un comunicat de presa remis de PRM.

"Dincolo de setea bolnava de putere a lui Traian Basescu, ca si de frica acestuia ca, atunci cand nu va mai fi presedinte, va ajunge obligatoriu pe mana Justitiei, avem de-a face cu o clasa politica lasa, care nu stie decat sa aplaude slugarnic tot ceea ce spune bolnavul psihic de la Cotroceni, care i-a aliniat pe toti, ca pe marinari, pe coverta, spaland puntea cu ei", acuza presedintele PRM.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.