Vicepresedintele filialei PSD Ilfov, Gigi Netoiu, si alte persoane au primit avertisment scris, marti, de la jandarmii bucuresteni pentru protestele pe care sustinatorii presedintelui filialei, Gabriel Oprea, le-au facut la sediul central al PSD.

Persoanele vizate au primit avertisment pentru ca nu au anuntat organizarea protestului de marti.

Deoarece protestatarii nu au blocat strada si nu au perturbat ordinea publica nu au fost amendate.

Peste 200 de sustinatori ai lui Gabriel Oprea din Organizatia PSD Ilfov au protestat, marti, in fata sediului central al PSD, impotriva deciziei de sanctionare a ministrului de Interne, pe care o considera "nedreapta", in timp ce liderii social-democrati se aflau la Senat, la o sedinta cu Mircea Geoana.

Sustinatorii lui Gabriel Oprea, presedinte al Organizatiei PSD Ilfov, erau imbracati in haine rosii si scandau lozinci pro-Oprea -"Oprea PSD", "Ilfov PSD", fluturand steagurile PSD.

Vicepresedintele filialei PSD Ilfov, Gigi Netoiu, a spus ca a depus marti un memoriu impotriva deciziei luate luni de catre BPN al PSD de retragere a sprijinului politic pentru ministrul de Interne, Gabriel Oprea, sustinand ca decizia este nedreapta. "Depunem un memoriu si speram ca in cel mai scurt timp sa discutam cu domnul Geoana sau cu cine va dori sa vorbeasca cu noi. Noi cerem sa respecte legalitatea. Oprea nu a incalcat cu absolut nimic nici Statutul partidului, nici atributiunile lui de ministru de Interne", a declarat Gigi Netoiu.

Totodata, Netoiu considera ca la aceasta situatie s-a ajuns din cauza presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. "Daca domnul Vanghelie a ajuns sa conduca partidul, nu poate sa conduca si organizatia Ilfov si Ministerul de Interne. Tot acest scandal a fost pentru ca domnul Vanghelie voia sa-si puna si concurentul sau. Noi consideram ca a fost un vot democratic".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.