Ajuns parlamentar, fostul primar din Pascani si-a micsorat casa in declaratia de avere. Dupa ce a trecut de la conducerea Primariei din Pascani la functia de deputat, Neculai Ratoi si-a injumatatit averea declarata initial, cand era edil.

Unui deputat de Iasi i-a disparut jumatate din casa. Vila parlamentarului Ratoi, aflata in Sodomeni, nu a fost daramata de viitura si nici nu a luat foc. Pur si simplu cateva sute de metri patrati din vila parlamentarului s-au evaporat din declaratia de avere.

Neculai Ratoi e arhicunoscut in regiunea Pascaniului. Fost mecanic de locomotiva si prim-secretar, Ratoi s-a afiliat PSD-ului si, in 1990, a devenit edilul urbei moldave. Conform declaratiei de avere de primar, in 2003, Neculai Ratoi si-a ridicat o vila la marginea Pascaniului.

Cu o valoare de impozitare de peste 250.000 de lei, casa - una dintre cele mai rasarite din comuna Sodomeni - este inscrisa in declaratia de avere de la Primarie (completata in decembrie 2007) cu o suprafata de 690 de metri patrati.

In 2008, Ratoi a ajuns deputat, iar palatul de la Sodomeni s-a restrans la nivel de "bojdeuca“.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.